• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viis presidenti ühekorraga

  Eile alanud Eestile enneolematu tippkohtumine Eesti, Läti, Leedu, Poola ja Ukraina presidentide osalusel on pannud mitmeid kriitikuid kahtlema sellise ürituse mõttekuses.
  Ühest küljest on ju tegemist siiski väga erinevate riikidega. Ukraina vaevleb majandusraskustes, Poola lapib pööraste reformide haavu, Balti riigid aga kipuvad igaüks oma vankrit vedama. Ainuke asi, mis viit riiki kuidagi seob, on mure jääda julgeoleku mõttes halli tsooni, kuid ka see probleem on riigiti väga erinev, kuna Poola ja Ukraina on ikkagi suurriigid.
  Teisest küljest pole aga selles midagi halba, et viis presidenti on Tallinna kokku meelitatud. Isegi kui sellest ei tõuse meile mingisugust otsest tulu, on tegemist siiski väga võimsa PR-üritusega, mis Eesti nime paljudes infokanalites, kaasa arvatud Vene omades, taas peamiste uudiste hulka toob. Saame vähemalt suurele idanaabrile näidata, et oleme endiselt tegusad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi