• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ETK ihkab kolmandikku turust

  Eesti tarbijateühistute keskühistu (ETK) tahab lähiaastatel enda kätte saada 30 protsenti Eesti toidu- ja esmatarbekaupade turust ning spetsialiseeruda põhiliselt müügile, teatas eile ETK juhatuse esimees Uno Koppelmaa.
  Koppelmaa sõnul kavatseb ETK lähitulevikus võita rohkem turuosa suuremates linnades. Tallinnas peaks sajandi lõpuks ETK käes olema kümnendik jaekaubandusest, leidis ETK vastne juht. Praegu on ETK turuosa Tallinnas ainult neli protsenti.
  ETKsse kuulub 31 tarbijateühistut ja üle 700 kaupluse. Eelmisel aastal kuulus ETK-le 13 protsenti Eesti jaekaubandusturust. ETK süsteemi konsolideeritud netokäive oli 1996. aastal 3,2 miljardit krooni, sellest jaekaubanduse käive 2,2 miljardit krooni. ETK kahjum oli eelmisel aastal kümme miljonit krooni.
  ETK hulgikaubanduse käive oli eelmisel aastal 830 miljonit krooni, selleks aastaks loodetakse miljardilist käivet. ETK Hulgi mullune kahjum oli kaheksa miljonit ja ETK Hulgi Lõunakeskusel ligi miljon krooni. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Morgan Stanley strateeg: tulekul korrektsioon või karuturg
Morgan Stanley strateeg Michael Wilson prognoosib, et praegune pulliturg lõpeb enne aastavahetust korrektsiooni või karuturuga.
Morgan Stanley strateeg Michael Wilson prognoosib, et praegune pulliturg lõpeb enne aastavahetust korrektsiooni või karuturuga.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.