5. juuni 1997 kell 22:00

Orule uus pankrotihaldur

Oru turbakombinaadi võlausaldaja RE Energiamüük direktor Väino Milt ütles, et Kuuse jätkamine pankrotihaldurina on ebatõenäoline. «Pärast sellist vapustust pole ta ilmselt nõus või võimeline halduriks edasi jääma,» lisas ta.

Teise võlausaldaja, ASi Talinvest projektijuht Priit Kotkas ütles, et võlausaldajate erakorralise koosoleku toimumise aega pole veel määratud, kuid see tuleb pidada võimalikult varsti. Pankrotihalduri väljavahetamise küsimust keeldus Kotkas kommenteerimast.

Andres Kuusk töötas seni Maapanga Jõhvi kontoris juristina, kuid pärast teisipäevast raharöövi soovitati tal töölt lahkuda.

Riigiprokuröri asetäitja Alar Kirs ütles, et Andres Kuuse suhtes pole veel ametiseisundi kuritarvitamises kriminaalasja algatatud, kuid ilmselt seda varsti tehakse. «Uurimise käiku ma kommenteerida ei saa, võin vaid öelda, et politseil on kahtlusalused ja versioone sündmuse käigu kohta,» sõnas ta.

Ida-Virumaa kaitsepolitsei võttis Andres Kuuse kolmapäeva õhtul kaheks ööpäevaks vahi alla süüdistatuna ametialases lohakuses.

Hetkel kuum