• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Orule uus pankrotihaldur

  Oru turbakombinaadi võlausaldaja RE Energiamüük direktor Väino Milt ütles, et Kuuse jätkamine pankrotihaldurina on ebatõenäoline. «Pärast sellist vapustust pole ta ilmselt nõus või võimeline halduriks edasi jääma,» lisas ta.
  Teise võlausaldaja, ASi Talinvest projektijuht Priit Kotkas ütles, et võlausaldajate erakorralise koosoleku toimumise aega pole veel määratud, kuid see tuleb pidada võimalikult varsti. Pankrotihalduri väljavahetamise küsimust keeldus Kotkas kommenteerimast.
  Andres Kuusk töötas seni Maapanga Jõhvi kontoris juristina, kuid pärast teisipäevast raharöövi soovitati tal töölt lahkuda.
  Riigiprokuröri asetäitja Alar Kirs ütles, et Andres Kuuse suhtes pole veel ametiseisundi kuritarvitamises kriminaalasja algatatud, kuid ilmselt seda varsti tehakse. «Uurimise käiku ma kommenteerida ei saa, võin vaid öelda, et politseil on kahtlusalused ja versioone sündmuse käigu kohta,» sõnas ta.
  Ida-Virumaa kaitsepolitsei võttis Andres Kuuse kolmapäeva õhtul kaheks ööpäevaks vahi alla süüdistatuna ametialases lohakuses.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.