• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna lennujaama müügikäive kasvas enam kui viiendiku võrra

  Möödunud aastal oli Tallinna lennujaama esimese poolaasta müügikäive 41,8 miljonit krooni, selle aasta esimesel poolel aga 50,7 miljonit krooni.
  RE Eesti Lennujaamad turundusdirektor Priit Jõerüüt ütles, et Tallinna Lennujaama müügikäive kasvas ligi kolm korda enam kui ettevõte oli prognoosinud.
  «Lennundus on selline valdkond, kus näeb Eesti majanduse hetkeseisu. Kui läheb hästi, siis liiklus tiheneb,» märkis Jõerüüt.
  Jõerüüt nentis, et suvehooajal teenindab lennujaam peale suurte Euroopa lennukompaniide lennukite ka väikeseid eralennukeid. Jõerüüdi andmetel teenindati eelmisel aastal 231 eri lennufirmat, selle aasta esimesel poolel 63.
  Tallinna Lennujaama teenuseid kasutavatest lennufirmadest on esimesel poolaastal turuosa enim kasvatanud Estonian Air, kelle reisijate arv kasvas võrreldes möödunud aastaga veerandi võrra. SASi reisijate arv kasvas 5% ja Finnairil vähenes 13%. Samas müüb Estonian Air ka pileteid Finnairi lennukitele ja vastupidi ning seetõttu ei saa Jõerüüdi sõnul tegelikku turuosa määratleda.
  Ligi kolmandik Tallinna lennujaama saabuvatest või lähtuvatest lendudest tehti selle aasta esimesel poolel Helsingisse, järgnesid lennud Stockholmi (10,4%) ja Kopenhaagenisse (8,2%). Reisijatest sõitis 35,2% Helsingisse, 16,2% Stockholmi, 14,8% Kopenhaagenisse, 4,7% Frankfurti ja 4,1% Londonisse.
  Tallinna lennujaama käive moodustab 99% RE Eesti Lennujaamad käibest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi