• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Raisio tervisekaupade turul

  «Ameeriklaste jaoks on kolesterool üks tähtsamaid tervishoiuprobleeme,» ütles McNeili tarbekaupade divisjoni peadirektor Brian Perkins.
  «Usun, et koos korraliku dieedi ja kehalise liikumisega avab Benecolis sisalduv stanoolester tarbijatele uue võimaluse oma tervise ja heaolu eest hoolitseda,» ütles ta.
  Soomes on Benecoli aastane läbimüük umbes 90 miljonit Soome marka. Raisio loodab tuua Benecoli USA turule 1998. aasta kevadel.
  Raisio asepresident Tor Bergman ütles, et Raisio kavatseb edaspidi minna Benecoliga ka Euroopa ja Jaapani turule.
  Teadlaste arvates on vere kolesteroolisisaldus peamine südamehaiguste põhjus. Be-necoli stanoolestri kolesteroolitaset alandav toime on kliiniliselt tõestatud. Peamiselt männipuidust toodetud aine on olnud Soome turul margariini kujul alates 1995. aastast.
  1995. aastal New England Journal of Medicine'is avaldatud uurimus näitas, et Benecoli aastane tarbimine vähendas kolesteroolitaset veres 10,2 protsenti.
  Raisio teatas, et USA kompaniiga sõlmitud kokkulepe avaldab positiivset mõju kompanii tegevusele. Raisio aktsiate kurss kerkis peaaegu 30 protsendi võrra tõustes kolmapäeval kõige kõrgemas punktis 580 margani. Alates Benecoli turule toomisest 1995. aasta novembris on Raisio aktsia hind tõusnud 710 protsenti. STT-REUTER-BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.