10. august 1997 kell 22:00

Lühiuudised

Venemaa börsi tehingute maht kasvas juulis eelmise kuuga võrreldes rohkem kui kaks korda ning jõudis 20,05 triljoni rubla ehk 52 miljardi kroonini. RIA NOVOSTI-ETA

Leedu on üks huvitavamaid turge Kesk-Euroopas. Rahvusvahelise investeerimiskorporatsiooni Nomura International esindaja Michael Boardmani sõnul on Leedu firmadel suurimad kasvuperspektiivid, mistõttu need on välisinvestoreile märksa huvipakkuvamad võrreldes Eesti või Läti ettevõtetega. ELTA-ETA

Bürokraatiatõkked takistavad Leedu piimatoodete vedu Eestisse ja Lätisse vaatamata jaanuaris jõustunud vabakaubanduslepingule, märgivad Leedu piimatöötlejad. BNS

USA valitsus tegi otsuse, mille kohaselt kehtestatakse piirhinnad rahvusvaheliste telefonikõnede tariifidele. Rahvusvaheliste kõnede keskmine minutitariif langeb viie aasta jooksul praeguselt 88 sendilt 68 sendile (umbes 10 krooni). DPA-ETA

Hetkel kuum