• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Läti otsib koostööd Venemaaga

  Pooled konsulteerisid teineteist lepingute ettevalmistamises, mis on kavas edaspidi asepeaministrite tasemel alla kirjutada. Need puudutavad tootmiskooperatsiooni, ekspordikontrolli, tööstusomandit, sertifikaatide ja standardite vastastikust tunnustamist, investeeringute kaitset ning topeltmaksustamise vältimist.
  Kohtumisel lepiti kokku, et peatselt külastab Lätit Venemaa ministeeriume ja panku esindav ekspertide rühm, mis uurib võimalusi osaleda Läti tööstus-, kaubandus-, transpordi- ja sadamaobjektide erastamises.
  Muuhulgas tutvuvad Vene eksperdid VEF-KT, REZi, Rigas Dizelise ning Riia, Liepaja ja Ventspilsi sadamaga.
  Venemaa ja Läti ühine majandushuvi on kõige rohkem seotud Lätit läbivate Vene transiitveostega, mis praegu moodustavad Läti sadamate üldisest kaubakäibest kuni 87 protsenti. Venemaa tolliameti andmetel on Venemaa ja Läti kaubavahetuse tase küllalt kõrge, küündides aastas 1,3 miljardi USA dollarini.
  Venemaa Läti saatkonna kaubandusnõunik Jevgeni Tihhonov rõhutas, et kuna ei Vene ega Läti ettevõtjad tunne piisavalt vastastikuseid ekspordivõimalusi, siis oleks otstarbekas luua Riias Balti äriteabe- ja konsultatsioonikeskus, mille vastu on väljendanud huvi ka Eesti, Leedu, Valgevene ja Ukraina äriringkonnad. B&B
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi