• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Soovitused venes äri ajajatele

  Eile refereeris raadiojaam Ameerika Hääl USA ajakirjanduses ilmunud soovitusi Venemaal äri ajavatele või äri alustavatele ettevõtjatele. Soovitustest võib abi olla ka Venemaal tegevust alustavatele Eesti ärimeestele.
  Oluline on, et äri ei aetaks silmapaistvalt. Samas peab aga arvestama, et varem või hiljem tuleb mõni umbes 9000 Venemaal tegutsevast kuritegelikust grupeeringust teile katust pakkuma. Sellist olukorda saab vältida, kui tellida ise ametivõimudelt katus. Venemaa föderaalselt julgeolekubüroolt aastaks katuse tellimine läheb maksma pool miljonit USA dollarit. Veel soovitatakse olla ettevaatlikud partneri valikul. Kui aga peaks tekkima mõni konflikt, siis on see kasulikum lahendada kohtuväliselt. Hoiduda tuleks ka maksupolitseile altkäemaksu pakkumisest. USA majandusajakirjanikud tõdevad, et tegelikult ei ole Venemaal äri ajamine väga riskantne. Kõige ohtlikum on tegutseda metalli- ja tubakaäris.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.