• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pankrotihaldur jahib Rahva Hääle vara

  Omaaegse ajalehtede ühinemislepingu järgi läks Rahva Hääle vara maksumusega 2,9 miljonit krooni Eesti Päevalehe Kirjastuse ASi omandusse ja sealt kolm kuud hiljem Eesti Päevalehe ASi kätte, ütles Mihelson. Tallinna linnakohus mõistis selle vara Rahva Hääle kasuks välja, ent vaidlus ei ole veel lõppenud. Eesti Päevalehe Kirjastuse AS on vara väljamõistmise vaidlustanud ning apellatsioon tuleb Tallinna ringkonnakohtus arutusele oktoobri lõpus.
  Rahva Hääle pankrotihaldur ütles, et Eesti Päevalehe Kirjastuse kõik aktsiad kuuluvad ERA Pangale, kes on seda ka ise kinnitanud. Nimelt on ERA Pank kui Eesti Päevalehe Kirjastuse ainuomanik esitanud avalduse kriminaalasja algatamiseks, vaidlustades ERA Panga väljatõrjumise Eesti Päevalehe ASi omanike hulgast.
  Kohtuväliste kokkulepete tulemusena on ASi Rahva Hääl omanikuks taas AS Maag, sellega tühistati aktsiate fiktiivne müük Saksamaal registreeritud riiulifirmale Vision Service, mille esindaja on Tartu politsei poolt tagaotsitav Lembit Radinkov. Samas on Radinkov andnud Agu Kivimäele volituse esindada Maagi Rahva Hääle pankrotiprotsessis.
  Pärast kokkuleppe saavutamist võttis Rahva Hääle pankrotihaldur tagasi oma hagiavalduse Maagi vastu ning Maag omakorda andis haldurile üle lepingud ligi 50 firmaga, kes jäid omal ajal ühtekokku 600 000 krooni ulatuses Rahva Häälele reklaami eest võlgu.
  Igor Mihelson ütles, et tal on kavas hakata esitama hagiavaldusi reklaamivõlgnevuste sissenõudmiseks.
  Rahva Hääle pankrotihaldurile on üle läinud ka 1,3 miljoni krooni nõudeõigus Eesti Posti vastu, kes 1994. aasta kevadel Eesti Sõnumite nõudmisel omavoliliselt Rahva Hääle tellijatele raha tagasi maksis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Coopi äripanganduse juht: kiire kohanemisvõime aitab Eesti ettevõtjatel “täiusliku tormi” üle elada
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Twitteri aktsionäride koosolek võib lõppeda pauguga
Kolmapäevasel Twitteri aktsionäride koosolekul võib oodata "ilutulestikku" Tesla tegevjuhi Elon Muski ja Twitteri juhatuse vahel.
Kolmapäevasel Twitteri aktsionäride koosolekul võib oodata "ilutulestikku" Tesla tegevjuhi Elon Muski ja Twitteri juhatuse vahel.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Akzo Nobel Baltics 35. Kuidas väikesest värvitehasest sai globaalne ettevõte
Rahvusvahelise keemiakontserni AkzoNobel Sadolini värvid, puidukaitsevahend Pinotex ja metallikaitsevärv Hammerite on Eesti turul juba aastaid tuntud kaubamärgid. 35 tegevusaasta jooksul on ettevõte Eestis arenenud ja kasvanud ning saanud osaks globaalsest kontsernist, mille eesmärk on olla maailma kõige rohelisem keemiatööstus.
Rahvusvahelise keemiakontserni AkzoNobel Sadolini värvid, puidukaitsevahend Pinotex ja metallikaitsevärv Hammerite on Eesti turul juba aastaid tuntud kaubamärgid. 35 tegevusaasta jooksul on ettevõte Eestis arenenud ja kasvanud ning saanud osaks globaalsest kontsernist, mille eesmärk on olla maailma kõige rohelisem keemiatööstus.
Soome suurim maasikakasvataja palkab ukrainlaste asemele tailased
Soome suurim maasikakasvataja Koivistoinen Mansikkapaikka, mis on varasematel aastatel tuginenud Ukraina tööjõule, kasutab sel suvel Tai marjakorjajaid.
Soome suurim maasikakasvataja Koivistoinen Mansikkapaikka, mis on varasematel aastatel tuginenud Ukraina tööjõule, kasutab sel suvel Tai marjakorjajaid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.