• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pankrotihaldur jahib Rahva Hääle vara

  Omaaegse ajalehtede ühinemislepingu järgi läks Rahva Hääle vara maksumusega 2,9 miljonit krooni Eesti Päevalehe Kirjastuse ASi omandusse ja sealt kolm kuud hiljem Eesti Päevalehe ASi kätte, ütles Mihelson. Tallinna linnakohus mõistis selle vara Rahva Hääle kasuks välja, ent vaidlus ei ole veel lõppenud. Eesti Päevalehe Kirjastuse AS on vara väljamõistmise vaidlustanud ning apellatsioon tuleb Tallinna ringkonnakohtus arutusele oktoobri lõpus.
  Rahva Hääle pankrotihaldur ütles, et Eesti Päevalehe Kirjastuse kõik aktsiad kuuluvad ERA Pangale, kes on seda ka ise kinnitanud. Nimelt on ERA Pank kui Eesti Päevalehe Kirjastuse ainuomanik esitanud avalduse kriminaalasja algatamiseks, vaidlustades ERA Panga väljatõrjumise Eesti Päevalehe ASi omanike hulgast.
  Kohtuväliste kokkulepete tulemusena on ASi Rahva Hääl omanikuks taas AS Maag, sellega tühistati aktsiate fiktiivne müük Saksamaal registreeritud riiulifirmale Vision Service, mille esindaja on Tartu politsei poolt tagaotsitav Lembit Radinkov. Samas on Radinkov andnud Agu Kivimäele volituse esindada Maagi Rahva Hääle pankrotiprotsessis.
  Pärast kokkuleppe saavutamist võttis Rahva Hääle pankrotihaldur tagasi oma hagiavalduse Maagi vastu ning Maag omakorda andis haldurile üle lepingud ligi 50 firmaga, kes jäid omal ajal ühtekokku 600 000 krooni ulatuses Rahva Häälele reklaami eest võlgu.
  Igor Mihelson ütles, et tal on kavas hakata esitama hagiavaldusi reklaamivõlgnevuste sissenõudmiseks.
  Rahva Hääle pankrotihaldurile on üle läinud ka 1,3 miljoni krooni nõudeõigus Eesti Posti vastu, kes 1994. aasta kevadel Eesti Sõnumite nõudmisel omavoliliselt Rahva Hääle tellijatele raha tagasi maksis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.