• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hinnad püsivad stabiilsed

  Kuigi Tallinna börsil olid eile selges, 20:6, enamuses langejad, tegi ÄP indeks vaid 0,4protsedise languse ja lõpetas börsipäeva 1324,47 punkti tasemel. Börsisüsteemi päevakäive oli 109,79 mln kr, jõudes pärast eelmise nädala vaiksemat kauplemist taas üle 100 mln kr piiri.
  Septembrikuu kasumi teatasid eile ka Forekspank ja Tallinna Pank. Erilist üllatust kummagi puhul ei tulnud ja mõlemad jätkavad aasta kasumiprognoosi rütmis (9 kuuga saavutanud vastavalt 80,2% ja 78,5%). Kummagi aktsia hinnas päevaga olulist muutust ei olnud, Forekspanga aktsia hind langes 0,52% 267,1 kroonile ja Tallinna Panga aktsia hind 0,8% 112 kroonile.
  Suurima muutuse tegi eile börsi vabaturul kaubeldav Viru Ranna aktsia, mis kerkis päevaga 14,34% 63,0 kroonile. Peale kasumiprognoosi vähendamist languse suunas liikunud aktsia hind hakkas eile kiiresti kerkima, kui börsisüsteemi kaudu edastati teade, et eile oli viimane päev, mil ostetud aktsiad jõuavad fondiemissiooni õiguste fikseerimise hetkeks investorite arvetele. Aktsia hinnatase tegelik tõus polnudki nii suur, vaid tulenes ebaloomulikult suurest spread'ist (ostu-müügihinna vahest).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.