Volkswagenite müük jätkub ajutises hallis

05. jaanuar 1998, 00:00

AS Saksa Auto rendib kuni selle kuu lõpuni ruume Kadaka teel ASilt Kadaka Kinnisvara, kellega lõppes rendileping aasta alguses. «Kolime ära jaanuari lõpus, sest saavutasime vajaliku konsensuse,» teatas Saksa Auto müügijuht Jussi Pärnpuu.

Saksa Auto juhatuse esimees Erki Aavik on varem öelnud, et Kadaka Kinnisvara on soliidne firma ja ta loodab sellele, et Volkswagenite maaletoojat ei hakata renditavatest ruumidest enne oma autokeskuse valmimist välja tõstma.

Kadaka Kinnisvara juhtide kommentaare reedel saada ei õnnestunud. Alates 1. jaanuarist pidi Saksa Auto renditud pindadele Kadaka autokeskuses kolima Hondasid ja Citro?ne maale toov AS Veho Eesti, kes müügi suurenemise tõttu on sunnitud oma ruume laiendama.

Saksa Auto on tellinud Volkswageni autokeskuse ehituse Mustamäe tee äärde ASilt Eesti Ehitus ja see peaks valmima kolme kuu pärast. Esialgu on hoonest püsti vaid karp.

Oma autokeskuse valmimiseni kolib Saksa Auto Jussi Pärnpuu sõnul Eks kaubamaja parkimisplatsi kõrvale püstitatavasse viilhalli, kus on põrandapinda 900 m². Pärast Volkswageni keskuse valmimist kavatseb Saksa Auto ajutise halli lahti võtta ja paigaldada selle väljapoole Tallinna, kus mõni Volkswageni edasimüüja hakkaks autosid müüma, lisas Pärnpuu. Seni on Saksa Autol sõlmitud Volkswagenite edasimüügi leping Tartu firmaga Dinor Auto.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:04
Otsi:

Ava täpsem otsing