Professionaalne juht

12. jaanuar 1998, 00:00

Suuri muutusi pole palgapakkumistes toimunud. Suurenenud on tipp- ja tegevjuhtide palgavahemik, järjest enam hinda läheb professionaalne juht. Tabelis toodud tegevjuhtide palgavahemik katab kõiki tegevjuhte, olgu ta siis peadirektor või tegevdirektor. Kõrgemad pakkumised kajastavad edukate firmade tippjuhtide palku, kes töötavad suurtes firmades, kus neile allub sadu ja tuhandeid inimesi. Väikese eduka firma juht ei teeni naljalt 40 000--50 000 krooni kuus. Keskmise suurusega firmades ulatuvad juhtide brutopalgad 25 000--30 000 kroonini.

Suvise puhkuseperioodi kõrval on detsember ja jaanuar teine aktiivne töökohtade vahetamise aeg. Aastavahetusel sõlmitakse ka uusi töölepinguid. Kui töölepingus on sätestatud, et palga suurust korrigeeritakse, siis hakkavad enamasti uued palgad kehtima uuest aastast. Need muutused kajastuvad jaanuaris-veebruaris.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing