Tellinguid renditakse aasta läbi

21. jaanuar 1998, 00:00

Ehitustellingute rendihind sõltub materjalist, kogusest, rendiaja pikkusest ja objekti iseärasustest. Rendilevõtjal tasub arvestada, kas temalt küsitakse renti seitsme, kuue või viie päeva eest nädalas. Erakliendil tuleb tellinguid rentides maksta tagatisraha.

Kergesti ja kiiresti teisaldatavate ning ka rataste peal veeretatavate alumiiniumtellingute rent oleneb tellingute kõrgusest (2--11 m) ja on suhteliselt suur. Alumiiniumist tellinguid renditakse tavaliselt lühiajalisteks sisetöödeks, mis kestavad nädala või kaks.

Fassaaditöödeks kasutatavate terastellingute rendiaeg võib küündida ühest kuust poole aastani. Suurema koguse ja pikaajalise rendi puhul kasutab A-Ramirent kokkuleppehinda ehituspinna 1 m² kohta. Rendimeister teeb pikaajalise rendi puhul hinnasoodustusi alates 10 protsendist, kuid nõuab tähtajaks tasumata rendisummalt 0,5% viivist päevas. Kone Rent ET arvestab hinnaalandust tehes teise päeva renditasu. Balti Ehitustööriist võib sobiva kokkuleppe puhul anda isegi 30% rendisoodustust. ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:07
    Otsi:

    Ava täpsem otsing