20. jaanuar 1998 kell 22:00

Tellinguid renditakse aasta läbi

Ehitustellingute rendihind sõltub materjalist, kogusest, rendiaja pikkusest ja objekti iseärasustest. Rendilevõtjal tasub arvestada, kas temalt küsitakse renti seitsme, kuue või viie päeva eest nädalas. Erakliendil tuleb tellinguid rentides maksta tagatisraha.

Kergesti ja kiiresti teisaldatavate ning ka rataste peal veeretatavate alumiiniumtellingute rent oleneb tellingute kõrgusest (2--11 m) ja on suhteliselt suur. Alumiiniumist tellinguid renditakse tavaliselt lühiajalisteks sisetöödeks, mis kestavad nädala või kaks.

Fassaaditöödeks kasutatavate terastellingute rendiaeg võib küündida ühest kuust poole aastani. Suurema koguse ja pikaajalise rendi puhul kasutab A-Ramirent kokkuleppehinda ehituspinna 1 m² kohta. Rendimeister teeb pikaajalise rendi puhul hinnasoodustusi alates 10 protsendist, kuid nõuab tähtajaks tasumata rendisummalt 0,5% viivist päevas. Kone Rent ET arvestab hinnaalandust tehes teise päeva renditasu. Balti Ehitustööriist võib sobiva kokkuleppe puhul anda isegi 30% rendisoodustust. ÄP

Hetkel kuum