Renault sai aasta kaubikuks

23. jaanuar 1998, 00:00

Ka teine koht Masteri järel läks Renault'le -- selle koha hõivas Renault Kangoo Express. Tallinnas Renault'd müüva ASi Info-Auto teatel peaks Master Eesti turule jõudma veebruaris, Lääne-Euroopas on Master saadaval alates eelmisest sügisest.

Uue Masteri tootmise algusega lõppes seni konveieril olnud vana Masteri ja ka Renault' väiksema kaubiku Trafic suuremate modifikatsioonide tootmine.

Uut Masterit toodetakse kuue keretüübiga ja kolme teljevahega, seda nii kauba- kui reisiveoversioonis. Sõiduki mahutavus jääb vahemikku 8--13,9 m³ (vana Masteri maksimaalne maht oli 12,8 m³). Kokku on modifikatsioone tervelt 88 -- alates tavalisest ?assiist kuni eriotstarbeliste sõidukiteni.

Eelmisel aastal kandsid aasta kaubiku tiitlit Citro?n Berlingo/Peugeot Partner.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing