Lühiuudised välismaalt

27. jaanuar 1998, 00:00

Alanud nädalal alustab Riia reisisadam mitme Skandinaavia laevafirmaga läbirääkimisi, et avada Riia--Helsingi liinil laevaliiklus juba aprillis. Läbirääkimistel osalevad Silja Line, Viking Line ja veel mõni firma Skandinaavia riikidest.

Riia reisisadama juhatuse esimehe Zigmars Priede arvates võib ELi liikmesmaade laevafirmasid meelitada Lätiga laevaühendust sisse seadma tax free kaubanduse lõpetamine ELi-sisestel liinidel alates 1999. aastast. Maksuvaba kaubandus on üks laevaliinide põhisissetulekuid.

Praegu on Riia reisisadamal vaid kaks regulaarset laevaliini Stockholmi ja Travemündesse. ETA

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing