Olev Raju käivitas valimiskampaania

28. jaanuar 1998, 00:00

Eilses Postimehes teatasid Koonderakonna endine peasekretär Neeme Jõgi ja tema erakonnakaaslane, riigikogu rahanduskomisjoni esimees Olev Raju, et Eesti Pank on teinud takistusi välispankadele, kes on soovinud tulla Eesti turule.

Kuna koonderakondlaste jutt piirdus ainult umbmääraste süüdistustega ja ühtegi konkreetset panka Raju ja Jõgi ei nimetanud, siis võib arvata, et tegemist on ühe Eesti Panga nõukogu esimehe kandidaadi valimiskampaania käivitamisega. Kuuldavasti on riigikogu fraktsioonide esimeeste vahel peetavatel läbirääkimistel kerkinud ühe võimaliku keskpanga nõukogu esimehena päevakorrale ka Raju kandidatuur. Raju on avalikult esitanud keskpanga suhtes väga karmi süüdistuse. Nüüd on tema kohus avalikustada nende suurte ja tuntud välispankade nimed, kelle tulekut Eestisse on keskpank takistanud. Kui ta seda ei tee, siis on riigikogu liige Raju tõenäoliselt lihtsalt oma huvides valetanud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing