Pikkade juhtmetega hoiupankurid

05. veebruar 1998, 00:00

Eesti Päevalehe andmetel olid Hoiupanga ja Hansapanga ühinemisläbirääkimised nädala alguses katkemise äärel, sest Hoiupank peab liitpangas pakutavat 37% osalust liiga väikeseks. Kui see informatsioon on õige, siis on hoiupankurid küll väga pikkade juhtmetega kirjaoskamatud inimesed. Ühinemistingimusi valgustav, mõlema panga juhtide poolt allkirjastatud pressiteade avaldati juba kolm nädalat tagasi ja seal oli ka kirjas Hoiupanga osaluse suurus. Üllatav, et alles nüüd said hoiupankurid aru sellest, kui suure osaluse saab Hoiupank liitpangas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing