Hansatee kurjade jõudude kütkes

09. veebruar 1998, 00:00

Hansatee pressipealik Malle Aleksius hakkas otsima kellegi kurja karvast kätt selle taga, kui Äripäev soovis teada saada, miks Hansatee aktsiaemissooni prospektis lubatud Tallinna börsile minekust asja pole saanud. Vestluses ajakirjanikuga unustas ta fakti, et Hansatee on aktsionäridele valetanud ning viis jutu sellele, et lehe huvi on ebaterve ning seotud kellegi plaaniga takistada Hansateed Eesti Valvekoondise erastamisel. Kõige parem konkurentide halbu kavatsusi vältida on valetamine lõpetada. Vaatamata sellele, et see võib olla raske, soovitaks seda ka Hansateele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing