Majandusministeerium ennetab skandaale

11. veebruar 1998, 00:00

Novembris kahtlustas Äripäev alkoholitootjaid Onistari ja Heliisi salapiirituse kasutamises. Majandusministeeriumi statistilistele andmetele toetuvast alkoholituru analüüsist selgus, et ettevõtted müüsid rohkem alkoholi, kui neil oli võimalik toota Eesti piiritusetehastest ostetud piiritusest. Sestpeale jagab majandusministeerium ainult viina müüki puudutavaid numbreid. Põhjendatakse seda võimalike skandaalide vältimisega.

Üsna veider suhtumine -- ministeerium annab alkoholitootjale litsentsi, edasi tulgu või salaviinauputus, peaasi, et mitte skandaal.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing