Tartu lihakombinaadile ei kuulutatud pankrotti

11. veebruar 1998, 00:00

Kohus algatas lihakombinaadi vastu pankrotimenetluse 13. jaanuaril Taani firma avalduse alusel. Kokku on ASil Tartu Lihakombinaat võlgu 22 miljonit krooni, sellest maksuametile koos viivisega ligikaudu 9 miljonit krooni. Teised ettevõtted võlgnevad omakorda lihakombinaadile ligi 10 miljonit krooni.

Kolm aastat tagasi erastatud ASi Tartu Lihakombinaat suuromanik ja nõukogu esimees Olav Uusna on arvamusel, et ettevõtet on veel võimalik pankrotist päästa. Möödunud aasta augustis vähendasid omanikud ASi Tartu Lihakombinaat aktsiakapitali 44,48 miljonilt kroonilt 17,48 miljonile kroonile, et ettevõtte vara ja aktsiakapitali suhe vastaks äriseadustikule.

Viimase kolme aastaga on lihakombinaat omanikele üle 26 miljoni krooni kahjumit tootnud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing