Riigiprokurör hoidis küünla vaka all

13. veebruar 1998, 00:00

Usutavasti on õige riigiprokurör Indrek Meelaku väide, et ta oli jahmunud, kui justiitsminister Paul Varul sekkus Tartu Kommertspanga endise juhi Rein Kaarepere kriminaalasja uurimisse. Ehk isegi kolm korda jahmunud, sest Varul oli sekkunud sellesse kohe kolm korda. Äripäev on aga jahmunud, miks Meelak sellest alles nüüd räägib, mil on selge, et teda enam riigiprokuröri ametisse ei nimetata. Edaspidi võiks ta oma üldist huvi pakkuvat jahmumist kohe üldsusega jagada. Eriti ametnikuna, kelle kohus on sekkuda kohe, kui peaks ilmnema mõne kohtuasja mõjutamine.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing