Ministeerium määrab õiglased turusuhted

17. veebruar 1998, 00:00

Pühapäevases Eesti Päevalehes kirjutas põllumajandusminister Andres Varik ideest koostada aiandussaaduste turu korraldamise seadus. Nimetatud seaduse abil soovib Varik saavutada tootjate suhtes õiglase tasakaalu nõudmise ja pakkumise vahel. Tarbija huvides oleks nüüd kasulik, kui opositsioon koostaks alternatiivse eelnõu, mis määraks õiglase tasakaalu nõudmise ja pakkumise vahel tarbija seisukohalt. Lisaks aiandussaadustele võiks seaduste abil ära reguleerida ka kõikide teiste toodete hinnad. Elu Eestis muutuks tänu sellele palju stabiilsemaks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing