Transiitkaup hoiab Venemaa veohinda

17. veebruar 1998, 00:00

Venemaa uus tollitariifide arvestamise süsteem on vähendanud kaubavoogusid Eestist idanaabri juurde. Kannatanud ei ole aga transiitveod, mis võimaldab Tallinna--Moskva vahelisel marsruudil transpordihindu samal tasemel hoida.

ATV & TAV Logistika tunnistab, et koormaid on vähe, kuid hind seisab ja allapoole seda ei lasta. Skaneksped loobus seekord oma hinnaklassi andmisest, sest viimasel kuul pole Venemaale koormaid saadetud.

Peamiselt transiitvedusid ekspedeerivad MGH Eesti ja ASG Eesti kaubakoguste vähenemise üle ei kurda. Ometigi on ASG alandanud hindu, et uute klientide võitmisega paremini komplekteerida täiskoormaid. ASG hinnalanguse tõttu ongi Moskva--Tallinna suunal keskmine hind langenud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing