Riigikaitsenõukogu abistab liitlasi

25. veebruar 1998, 00:00

Riigikaitsenõukogu otsus saata Pärsia lahe piirkonda Eesti päästeüksus paneb pehmelt öeldes õlgu kehitama.

Para- ja pärismeedikutele anti käsk 40 tunni jooksul saavutada valmisolek nr 1, tasustamine, varustamine ja tegelik vajadus eestlaste missiooniks olid teisejärgulised küsimused. Ligimese abistamine on läbi aegade olnud tänuväärt tegevus. Samasse aega uudistega Eesti valmisolekust oma liitlaskohustust täita langes Läti HIV-viiruse kandjate tugikeskuse otsus abistada kriitilises seisus Eestit immuunsusravimiga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing