Leedu reiting püsib

27. veebruar 1998, 00:00

Euroopa reitinguagentuur Fitch IBCA jättis muutmata Leedule aasta eest antud krediidireitingu.

IBCA kehtestas Leedu pikaajaliste valuutavõlgade reitinguks BB+, lühiajaliste valuutavõlgade reitinguks B ja litilaenude reitinguks BBB+.

IBCA märkis Leedu reitingut kinnitades, et möödunud aasta majadusareng oli üldiselt positiivne -- neljandat aastat järjest on sisemajanduse kogutoodang kasvanud (mullu 6%) ning inflatsioonitempo aeglustunud (9%). Leedu eelarvepuudujääk on kahanenud umbes 3 protsendini SKTst ning eelarve tulud ja kulud vastasid valitsuse prognoosidele.

Agentuur usub, et suurte energeetika-, telekommunikatsiooni-, laevandus- ja lennundusfirmade tänavune erastamine suurendab oluliselt otseseid välisinvesteeringuid, mis mullu olid 380 miljonit dollarit. BNS

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing