Maast- madalast makstud matused

05. märts 1998, 00:00

Eestimaale on siginenud veel üks rahapaigutamise võimalus. Suurt intressi ei pakuta, rahuliku südamega surma aga küll.

Tallinnas ja Tartus saab tasuda matuseteenuste eest ette ka aastakümneid, lepingu sõlmimisel lubavad matusetalituse korraldajad tagada inimese maiste jäänuste mahamatmise. Tallinna krematooriumi juhi sõnul on teenuse vastu huvi nii vanuritel kui noortel. Mis aga saab siis, kui matjafirma enne «investorit» siitilmast lahkub? Hoiuste tagamise seadust riigikogus menetletakse, töösse tasuks võtta ka matuste tagamise seadus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing