Merko Ehitus pakkus üle

06. märts 1998, 00:00

Tartu linnavalitsuse linnavarade osakonna juhataja asetäitja Heiki Tamm pidas konkurssi kordaläinuks, sest ostja pakkus viie miljoni kroonisest alghinnast poolteist miljonit krooni rohkem. Tamm ei välistanud võimalust, et konkursi võitja võib ostust loobuda. «Sellisel juhul on ta kaotanud poole miljoni krooni suuruse tagatisraha,» lisas Tamm.

Tartu ASi Ehitusfirma Rand & Tuulberg juhatuse esimehe Raivo Ranna hinnangul ületab Merko Ehituse pakkumus tublisti Tartu keskmist turuhinda. «Mul on hea meel, kui Tallinna firmad toetavad Tartu linna,» lisas Rand.

Linnavalitsus kavatseb pakkumise tulemuse kinnitada järgmisel nädalal. Tartu abilinnapea Kaarel Sahk lubas, et linnavalitsus teeb kõik, et Merko Ehitus saaks võimalikult kiiresti ehitusega Lille mäel alustada.

Merko Ehituse peadirektori Tõnu Toomiku sõnul plaanib ehitusettevõte Lille mäele kui äärmiselt atraktiivsele krundile ehitada büroo- ja rendipinnad. Toomik on varem Äripäevale öelnud, et praegustele müüridele nad kasutusvarianti ei näe. Müüride lammutamine läheb Toomiku hinnangul maksma umbes pool miljonit krooni.

Toomik välistas võimaluse, et ettevõte loobub ostust. «Meil oli kindel kavatsus konkurss võita,» rääkis Toomik. «Samas ei uskunud, et osutume ainsaks pakkujaks. Vastasel juhul oleksime ju pakkunud alghinna.»

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:14

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing