11. märts 1998 kell 22:00

Renover ehitab Viimsisse uut elamurajooni

Kogu 6,5 hektari suuruse maaüksuse ehitab AS Renover välja kahes etapis, ütles Valdes. Käesoleva aasta kevadest kuni järgmise aasta kevadeni kavatsetakse välja anda 20 elamut ning aastatel 2000--2001 püütakse valmis saada ülejäänud 22 krunti ja elamut, rääkis Valdes.

Kinnisvarabüroo Uus Maa tegevdirektor Urmas Laur rääkis, et ühe kinnistu hind koos elamuga on umbes üks kuni kaks miljonit krooni. Väikseim krunt on 1020 ruutmeetrit ning suurim1900 ruutmeetrit. Eramu on 100 ruutmeetrist 200 ruutmeetrini. Kogu projekti maksumus on 100 mln krooni.

Urmas Laur ütles, et kruntide müügil pakutakse kliendile kahte võimalust -- üks võimalus on osta kinnistu ja see ise hoonestada ning teine võimalus on osta kinnistu koos majaga.

Elamutest on valida kaheksa tüüpprojekti, ütles Laur. «Põhirõhk on siiski müüa krundid koos elamuga, et hooned valmiksid enam-vähem ühe ajal,» lisas ta. Lauri sõnul saab tellida ka Soome ja Rootsi kokkupandavaid ühepereelamuid. Laur väitis, et viimase variandi puhul läheb hind kõrgemaks, sest ehitusaeg on lühem, materjal kvaliteetsem ning garantiiaeg on pikem.

Lauri sõnul on projekti pluss suhteliselt terviklik lahendus, sest infrastruktuur on seal juba olemas.

Hetkel kuum