Selguvad Hansapanga tulemused

16. märts 1998, 00:00

Tallinna börs püsis surema osa reedesest kauplemispäevast suhteliselt rahulikult ilma eriliste hinnamuutusteta. Tund enne börsipäeva lõppu muutus aga kauplemine elavamaks ja turg asus vaikselt tõusma. Päeva kokkuvõttes kerkis ÄP indeks keskpärases kauplemises (käive 82,39 mln kr) 0,32% võrra, 752,59 punktile.

Täna peaks Eesti Pank avaldama pankade lühibilansid ja siis peaks ka selguma Hansapanga veebruarikuu tulemused. Turg ootab tulemusi suure huviga ja just siin võib peituda börsi liikumise võti lähemal ajal. Reedel tegi Hansapanga aktsia keskpärase, ligi 20 mln kroonise käibe juures 0,84protsendise tõusu 120 kroonile.

Emotsioonid kahe ehitusfirma ühinemise ümber tundusid reedel juba veidi vaibuvat. Investorid ootavad ilmselt täiendavat informatsiooni ja enne suuri positsioone võtma ei kiirusta. Nii EMV kui Merko Ehituse aktsia käive jäi reedel küllaltki tagasihoidlikuks. Merko Ehituse aktsia tegi neljapäevase 18,3protsendise tõusu järel reedel 6protsendise kukkumise.

Suur huvi valitses reedel Rakvere lihakombinaadi aktsia vastu, mille hind kerkis päevaga 4,65% ja käive oli 8,93 mln kr.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing