Favora sai krundi endale

18. märts 1998, 00:00

Tartu linnapea Roman Muguri sõnul oli otsus linnavalitsuses hääletamisel ning napi häälteenamusega võitsid ratsionaalse lahenduse pooldajad. «Linnavalitsusel oli täna viimane päev otsustada,» rääkis Mugur eile. «Kui me poleks otsust teinud, tulnuks enampakkumine nurjunuks tunnistada ning linn oleks kaotanud 130 000 krooni tagatisraha.»

ASi Favora juhataja Aivo Pärn kinnitas, et nad ei plaani Annelinna ehitada ainult bensiinijaama. «Meil on hoonestusõigus ka kõrvalolevale krundile,» oli Pärn napisõnaline. «Kokku on meil seal veidi üle 10 000 ruutmeeti.»

Annelinnas Kalda tee 24 asuva 5409 m² suuruse krundi hoonestusõiguse eest pakkus AS Vallikraavi Kinnisvara 1,4 mln krooni. Hiljem loobus Vallikraavi Kinnisvara oksjoni tulemuste protokollile alla kirjutamast ja jäi seega tagatisrahast ilma.

Favora Kinnisvara tegi suuruselt teise pakkumuse (215 000 krooni). Eesti Statoil, kes pakkus 205 000 krooni, vaidlustas enampakkumise protseduuri ja kahtlustas konkurente kokkumängus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing