Ukraina ei täida lepingut
Korruptsioon Eesti-Ukraina kaubanduses

19. märts 1998, 00:00

Ukraina ministeeriumite tippametnike tähelepanu all on rohkem 29. märtsil toimuvad parlamendivalimised, mistõttu lahendamist vajavate probleemidega pole neil aega tegelda, ütles Eesti saatkonna majandusnõunik Ukrainas Lembit Luht.

Praegu puudutavad importtoodetele rakendatavad diskrimineerivad aktsiisimaksud ?okolaaditooteid ja mööblit. Eelmise aasta novembris koos käinud kahe riigi valitsustevahelisel nõupidamisel lubas Ukraina pool, et nende ministrite kabinet tühistab kohe Eesti suhtes selle määruse rakendamise.

Luht kurtis, et Eesti saatkonnal puudub probleemide aruteluks igasugune väljund. Luhti sõnul on saatkonna esindajad novembri lõpust alates taotlenud Ukraina välissidemete ja kaubandusministri vastuvõtule pääsemist, kuid minister pole selleks kordagi aega leidnud.

«Olen kuulnud ministeeriumi töötajate kaudu, et minister pidavat samuti väga aktiivselt valimiste ja oma isiklike probleemide lahendamisega tegelema,» rääkis Luht.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing