Ivi Eenmaa leidis umbusaldamise nurjaja

06. aprill 1998, 00:00

Edgar Savisaare ja keskerakondlastest Tallinna abilinnapeade umbusaldamine muutus kolme ärakargajast linnavoliniku tõttu hoopis usaldusavalduseks. Koonderakondlasest linnapea Ivi Eenmaa avastas saatuslikul neljapäeval läbipõrumise tegeliku põhjuse. ETV saate «Otseliin» lõpus süüdistas ta umbusaldamise nurjamises ajakirjandust. Selleks, et oma abilinnapeadega ära leppida ja sõbralikult linna edasi valitseda, soovitab Äripäev Ivi Eenmaal hakata linna parkimis-, ühistranspordi ja omandireformi probleemides süüdistama samuti ajakirjandust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:20

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing