Kaua arutatud kaunikene kiirtee

08. aprill 1998, 00:00

Kemplemisi Tallinna--Tartu kiirtee trassi kulgemise üle on teede- ja sideminister Raivo Vare nimetanud hõlmikpuu sündroomiks.

Vaidlustes pidavat tõde sündima. Kaua tehtu pidi kaunikene olema. Arutlused on kestnud aastaid, veokeid suunatakse aeg-ajalt teistele teedele, võimalikke trassivariante sigineb järjest juurde. Otsustamine lükati jälle edasi. Olukorra ebamäärasusest annavad parima näite eile ühes ja samas ajalehes ilmunud uudised -- üks teatas, et kiirtee projekt takerdub, teine, et edeneb. Sündroom kestab, teed ei paista.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing