Võrguserver

08. aprill 1998, 00:00

Hind
Igaühele oma. Raha eest saab rohkem töökindlust, rohkem laienduskohti, kiiremad kettad RAIDi süsteemis jms. Üldiselt tundub, et nii 100 000 eest saab päris vinge serveri arenevale firmale (kuigi lääne mõttes on need vist pigem töögrupiserverid). 70 000 kroonistele tasub reeglina üht-teist juurde osta (RAID), aga seda võib äärmisel juhul teha ka veidi hiljem, pärast raha kogumist.

Sisu
Mina tahan, et oleks kaks protsessorit või teise lisamise võimalus, RAID-kontroller, 4--5 laienduskohta. Ja siis ma tahan, et oleks tuntud tegija server -- sest neil on raha hoolitseda selle eest, et kõik oleks tõesti optimeeritud.

Ostmine
Serveri puhul ei maksa kokku hoida ja hakata mõnda komponenti mujalt ostma. Küll tasuks aga valikut tehes võrrelda mitte ainult baasserveri, vaid ka lisakomponentide hindu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing