7. aprill 1998 kell 22:00

Võrguserver

Hind

Igaühele oma. Raha eest saab rohkem töökindlust, rohkem laienduskohti, kiiremad kettad RAIDi süsteemis jms. Üldiselt tundub, et nii 100 000 eest saab päris vinge serveri arenevale firmale (kuigi lääne mõttes on need vist pigem töögrupiserverid). 70 000 kroonistele tasub reeglina üht-teist juurde osta (RAID), aga seda võib äärmisel juhul teha ka veidi hiljem, pärast raha kogumist.

Sisu

Mina tahan, et oleks kaks protsessorit või teise lisamise võimalus, RAID-kontroller, 4--5 laienduskohta. Ja siis ma tahan, et oleks tuntud tegija server -- sest neil on raha hoolitseda selle eest, et kõik oleks tõesti optimeeritud.

Ostmine

Serveri puhul ei maksa kokku hoida ja hakata mõnda komponenti mujalt ostma. Küll tasuks aga valikut tehes võrrelda mitte ainult baasserveri, vaid ka lisakomponentide hindu.

Hetkel kuum