Tark ja kiire valveseade

21. aprill 1998, 00:00

Väliselt moodsat koduarvutit meenutav Intellex sisaldab endas kõike, mida läheb tarvis tehnika viimase sõna järgi sisustatud videovalvekeskuses. Selleks on videokujutise jälgimine ja salvestus, salvestatu taasesitamine ja digitaalne töötlus, automaatselt avastatav liikumine operaatori poolt määratletud piirkonnas, reageerimine avastatud liikumisele, kaamerate ja muu tehnika juhtimine.

Intellex edestab teisi omalaadseid kõikide oluliste näitajate poolest. Samas, arvestades seadme kümneid kordi tavalisest seadmest kõrgemat hinda, võib teda soovitada eelkõige suurtele ja kõrgendatud turvalisusenõuetega objektidele.

Seni firmas Securitas Eesti AS Intellexiga tehtud katsetel on seade ennast õigustanud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing