• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Leedu laevatehas huvitab eestlasi

  Balti laevaremonditehasele ja Talinvest Supremale kuuluv Laevaremondigrupp osaleb Leedu laevaremon-ditehase Vakaru Laivu Re-montas erastamisel.
  Eesti investoritega konkureerivad Norra Drammen, Hispaania Astican, Suurbritannia Penzance ja Austria Sofraco.
  Leedu laevaremonditehase aktsiatest on huvitatud ka Saksa Krupp, Hansapank, Norra Balticum Management ja Leedus Klaipedas registreeritud Silverline.
  Ekspertide hinnangul on tõsisemad konkurendid Laevaremondigrupp ja Silverline.
  Laevaremonditehase 83 miljoni litisest aktsiakapitalist on 92,8 protsenti riigi kontrolli all. Valitsus tahab müüa kogu riigi kontrolli all oleva aktsiapaki.
  Leedu transpordiministri Algis Zvaliauskase sõnul on ettevõtte aktsiate tegelik hind 100 miljonit litti, kuid analüütikud usuvad, et investorid ei paku aktsiate eest üle 70 miljoni. Lisaks alghinnale peab investor paigutama ettevõttesse viie aasta jooksul veel 50 miljonit litti.
  Laevaremonditehases töötab 2000 inimest. Firmal on 12 kaid ja kolm dokki, korraga võib ettevõte remontida 16 laeva. Firma mullune käive oli 87,2 miljonit litti ja puhaskasum 1,4 miljonit litti. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kokutajast Eesti parimaks koomikuks ehk kuidas nali andis Ari Matti Mustonenile elutahte
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.