• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  A.O. Imbi pankroti algatas omanik ise

  A.O. Imbi omanik Vambola Kolbakov ütles, et tunduvalt elulisem on ravida firmat pankrotimenetluse kui kohtu kaudu. Tema hinnangul võimaldab menetlus nõudeid odavamalt tagasi saada.
  «Igasugune majandustegevus pürib millegi saavutamisele,» nentis Kolbakov, kelle teise firma Lõunatööstuse ASi avalduse alusel A.O. Imbi pankrotistus. Kolbakobi sõnul on Imbi saatus seotud võõra riigi tegevusega. Pankrot on taktika, seletas ta.
  Põlva maakohus kuulutas mitmesugustes ärivaldkondades tegutsenud Eesti vanima aktsiaseltsi A.O. Imbi pankroti Lõunatööstuse 2,34 miljoni kroonise nõude alusel välja reedel. Kolbakovile kuulub enamik Lõunatööstuse aktsiatest.
  Kolbakov kinnitas, et A.O. Imbil on võlgadele varaline kate, kuid varade mahu peab täpselt läbi kalkuleerima. A.O. Imbi maksuvõlg küünib tema teatel poole miljoni kroonini, pandiga tagatud võlgu ei ole.
  A.O. Imbi alustas tegevust 1989. aastal Eesti esimese erakapitalil põhineva äriühinguna. Aastate jooksul on ettevõte tegelenud eri ärivaldkondades. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Tallinna börs meelitab mind kohviaroomiga
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.