• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Elamukooperatiiv tasub elektrivõlga

  Liikuri graafikujärgne esimese võla osa tasumise tähtaeg sai läbi esmaspäeval ja Eesti Energia tütarfirma Energiamüük andis teada, et Liikur püsib oma maksmisega graafikus.
  Esmaspäevaks pidi Liikur maksma 72 000 krooni. Sama suure summa tasub elamukooperatiiv igal nädalal kuni mai lõpuks on kogu võlg tasutud.
  Liikuri juhatuse esimees Mihhail Men?ov kinnitas, et Energiamüügi nõutava esimese sissemakse on kooperatiiv sooritanud juba möödunud nädalal. Järgmise osa maksavad nad 4. mail.
  Energiamüük ähvardas Liikuril elektri välja lülitada aprilli alguses, kuid lootuses saada kooperatiivi juhatusega võla tasumise osas kokkuleppele otsustati elektri väljalülitamine edasi lükata.
  Samal ajal teeb Energiamüük ettevalmistusi, et sõlmida Liikuri halduses olevates majades elavate inimestega otsesidemed.
  Men?ovi sõnul ei ole päris täpne väide, et kõik kooperatiivi elanikud on elektri eest tasunud, aga juhatus pole seda Energiamüügile edasi maksnud. Tema sõnul on 113 korterist 20--30 pidevalt võlgu. Võlasummad ulatuvad paarist tuhandest kroonist kümne tuhandeni. «Mõned on isegi 18 000--20 000 krooni võlgu,» lausus Men?ov.
  Ka tema sõnul laheneksid paljud probleemid, kui Energiamüük sõlmiks korteritega otselepingud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.