Sektsioonuks tihedaks kasutuseks

29. aprill 1998, 00:00

Eratarbijale tähendavad ülestõs- tetava sektsioonukse eelised tavalise mehaaniliselt avatava garaa?iukse ees eelkõige mugavust, tööstushoonete ja autopesulate puhul on see kasutustiheduse tõttu hädavajalik. Pesulas, kuhu iga 8 min järel sõidab sisse auto, pole mõeldav tavalise ukse avamine ja sulgemine. Ülestõstetavaid uksi kasutavad kõige sagedamini tööstusettevõtted ja laod, keskmiselt autopesulad ja teenindusettevõtted, harvem eratarbijad.

Eratarbija vajaduste rahuldamisel otsustab mugavus või odavus. Kui vajadus ülestõstetava ukse järele on tekkinud ja võimalused lubavad seda paigaldada, tuleb kaaluda ukse lisavõimalusi -- akna kasutamist ja erinevaid avanemisvõimalusi (pult, käsitsi, tali, nöörlüliti, fotosilm, magnetkontuur). Sektsioonuks tuleb lasta kas üle värvida (mis on eramaja puhul ka ilusam) või seda pidevalt hooldada.

Pesula ukse juures on avanemistiheduse kõrval eriti oluline selle niiskuskindlus, mida lisavad ka vedrukatetega vedrud. ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing