• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  IBM tõi Eestisse Pentium II-ga sülearvuti

  Kuigi Inteli Pentium II protsessori sülearvutitele mõeldud mudelit tembeldati alguses kurjaks energiaröövliks, on IBM suutnud ta mahutada sama suurde korpusesse ja sama pika tööajaga kui sama seeria MMX-protsessoriga sülearvutid.
  Arvuti on eriti õhuke (36 mm) ja talle on sisse ehitatud 56K standardit toetav modem, mis varustatud standardse telefonikaabliga. 56K edastusstandardit toetav modem tagab kiire andmeside ühenduse ka üle tavalise telefoniliini.
  Kuna tegemist on kiire protsessoriga, on ka hiire kasutamist muudetud mugavamaks ja lihtsamaks: trackball ehk hiire juhtkangike klaviatuuri klahvide vahel on varustatud ka klõpsamise funktsiooniga, st sellele vajutades saab nagu hiirega klõpsata. Lisaks on spetsiaalne suurendusfunktsioon, mis lubab hiirega üle ekraani käia nagu nelinurkse suurendusklaasiga.
  IBMi sülearvutil on kaasas rikkalikult tarkvara ja operatsioonisüsteem Windows 95 või Windows NT.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: stopp välistööjõuga skeemitamisele!
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Muusikaturu valitseja tuli Amsterdamis börsile
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Jah või Ei: ettevõtte RIA.com Marketplaces 15 küsimusega kõiki valdkondi hõlmav test
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Põhjamaade suurim pank julgustab töötajaid katsetama ja arenema
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.