IBM tõi Eestisse Pentium II-ga sülearvuti

06. mai 1998, 00:00

Kuigi Inteli Pentium II protsessori sülearvutitele mõeldud mudelit tembeldati alguses kurjaks energiaröövliks, on IBM suutnud ta mahutada sama suurde korpusesse ja sama pika tööajaga kui sama seeria MMX-protsessoriga sülearvutid.

Arvuti on eriti õhuke (36 mm) ja talle on sisse ehitatud 56K standardit toetav modem, mis varustatud standardse telefonikaabliga. 56K edastusstandardit toetav modem tagab kiire andmeside ühenduse ka üle tavalise telefoniliini.

Kuna tegemist on kiire protsessoriga, on ka hiire kasutamist muudetud mugavamaks ja lihtsamaks: trackball ehk hiire juhtkangike klaviatuuri klahvide vahel on varustatud ka klõpsamise funktsiooniga, st sellele vajutades saab nagu hiirega klõpsata. Lisaks on spetsiaalne suurendusfunktsioon, mis lubab hiirega üle ekraani käia nagu nelinurkse suurendusklaasiga.

IBMi sülearvutil on kaasas rikkalikult tarkvara ja operatsioonisüsteem Windows 95 või Windows NT.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing