Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Erakorralisi riigikogu valimisi ei tule

  «Olukorras, kus enamik riigikogus esindatud parteisid ei toeta erakorraliste valimiste korraldamist, pole ka Koonderakonnal põhjust teisiti otsustada,» ütles Koonderakonna juhatuse liige Märt Kubo.
  Kubo sõnul jõudis ka peaminister riigikogu fraktsioonidega vesteldes järeldusele, et erakorraliste valimiste ideel pole parlamendis piisavat toetust.
  Eile õhtul koos olnud erakonna juhatus ei arutanud ka peaministri võimalikku lahkumist. «Loodetavasti rahuneb poliitiline olukord nüüd mõneks ajaks maha, aga meil tuleb endal selle nimel kõvasti tööd teha,» tunnistas Kubo.
  Eile hommikul otsustas Koonderakonna ja Maarahva ühendus erakorralisi valimisi mitte esile kutsuda ja soovitas peaministril jätkata. «Usume, et meil on jõudu ja tahet edasiminekuks,» kinnitas Maarahva erakonna fraktsiooni esimees Tiit Tammsaar.
  Tammsaar ei pidanud tõenäoliseks, et tegemist on erakorraliste valimiste edasilükkamisega sügiseni.
  Kui Koonderakonna koalitsioonipartneritest maaerakonnad on erakorraliste valimiste vastu olnud, siis ühinenud opositsioon oli valimisteks valmis juhul, kui peaministri umbusalduse algatus tuleb valitsusliidult.
  Isamaaliidu esimees Toivo Jürgenson avaldas eile lootust, et tekkinud poliitiline olukord lähitulevikus mingi lahenduseni jõuab. «Vaid peaministri tagasiastumine või jätkamine oleks poolik lahendus. Parim variant on vähemusvalitsuse jätkamine konstruktiivses koostöös opositsiooniga,» lausus Jürgenson. Ta lisas, et alati jääb ka võimalus vahevalitsuse tekkeks, kuid selline valitsus vajab riigikogu tugevat toetust, mis praeguses olukorras pole reaalne.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
DelfinGroupi poolaasta mahud kasvasid järsult
AS DelfinGroupi esimene poolaasta oli ettevõtte ajaloos edukaim periood laenu väljastamisel ja kasutatud kaupade müügis.
AS DelfinGroupi esimene poolaasta oli ettevõtte ajaloos edukaim periood laenu väljastamisel ja kasutatud kaupade müügis.
Nelja Eesti juhi teed tippu - kriisiloits, ettemääratus ja õpetaja võimendus
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Stroomi ranna suplusalalt avastati raske kütteõli reostus
25. juunil avastati Stroomi rannas raskekütteõli reostus, mida Päästeamet koos Keskkonnaameti ja Põhja-Tallinna linnaosa valitsusega nüüd kokku kogub, teatas Päästeamet.
25. juunil avastati Stroomi rannas raskekütteõli reostus, mida Päästeamet koos Keskkonnaameti ja Põhja-Tallinna linnaosa valitsusega nüüd kokku kogub, teatas Päästeamet.
Verston võitis 10 miljoniga Võrumaa teede riigihanke
Taristuehitaja Verston sõlmis transpordiametiga lepingu, mille kohaselt hakkab Verston järgmisel viiel aastal hooldama 1250 kilomeetrit Võrumaa peamisi maanteid.
Taristuehitaja Verston sõlmis transpordiametiga lepingu, mille kohaselt hakkab Verston järgmisel viiel aastal hooldama 1250 kilomeetrit Võrumaa peamisi maanteid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.