Stabiilne reiting

11. mai 1998, 00:00

Reitinguagentuur Standard & Poor's kinnitas Läti pikaajaliste valuutakohustuste reitinguks BBB ja latikohustuste reitinguks A-, lühiajaliste valuutakohustuste reitinguks A-3 ja latikohustuste reitinguks A-2.

Reitingud peegeldavad Läti edusamme majanduse reformimisel, märkis S&P. Erasektor on jõudsalt arenenud, andes praegu 65% sisemajanduse kogutoodangust. S&P tunnustas Läti ELiga integreerumist soodustavat eelarve- ja monetaarpoliitikat.

S&P peab liiga suureks Läti jooksevkonto puudujääki, mida seni on suuresti rahastatud otseste välisinvesteeringutega. BNS

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing