Kohus pani Eesti Pangale kohustuse

12. mai 1998, 00:00

Riigikohtu loakogu ei andnud eelmisel nädalal menetlusluba Eesti Panga kassatsioonkaebusele, mis tähendab, et keskpank peab vastavalt Tallinna linnakohtu otsusele kokku kutsuma VEB fondi kreeditoride üldkoosoleku.

Tallinna linnakohtu 1997. aasta 6. novembri otsusega kohustati Eesti Panka ja riiklikku VEB fondi kokku kutsuma kreeditoride ehk sertifikaadiomanike üldkoosolek, et valida fondi juhatus ja hakata välja andma VEB fondi sertifikaate.

Eesti Panga avalike suhete juht Andrus Kuusmann põhjendas keskpanga suutmatust viie aasta kestel kreeditoride üldkoosolekut kokku kutsuda asjaoluga, et protsess on kujunenud riigikogu poolt nähtust tunduvalt raskemaks. Tema sõnul ei lahene asi enne Eesti ja Venemaa kokkulepet, väljamakseid kellelegi enne seda ei tehta. ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:29
    Otsi:

    Ava täpsem otsing