Fortuuna hotellikett lõpetab laienemise

14. mai 1998, 00:00

Peamine põhjus, miks hotelliketti uusi liikmeid juurde ei võeta, on hotelliketi juhataja Jaan Päeva sõnul boonuskaardid. «Kaartide tiraa? võimaldab meil neid jagada veel vähemalt järgmised kaks aastat, me ei hakka neid praegu ümber trükkima,» rääkis Päeva.

Hotellikett loodi Päeva sõnul eelmisel aastal reklaamikulude vähendamiseks. Samuti sooviti keti loomisega saada koolitust teistelt väikestelt hotellidelt ning võita boonus- ja broneerimissüsteemiga juurde kliente.

«Hotelliketist on olnud palju kasu koolituse alal, mis toimub meil personalivahetuse korras,» ütles Päeva. «Näiteks tuleb Wesenberghi hotelli kokk Päeva Villa hotelli, võtab kaasa oma retseptid ja menüüd ning õpetab niiviisi ka Päeva Villa hotelli köögi meeskonda,» rääkis Päeva.

Boonus- ja broneerimissüsteem pole end veel õigustanud, rääkis Päeva. «Väikeste hotellide põhiline tööaeg on suvi ja kuna Fortuuna hotellikett on eksisteerinud vaid ühe suve, siis ei saa öelda, et meil oleks väga palju uusi kliente juurde tulnud,» rääkis Päeva.

Fortuuna hotelliketti kuuluvad Tallinna Stroomi hotell, Wesenberghi hotell Rakveres, Kuninga hotell Paides, Vanalinna hotell Kuressaares, Tartu Kantri hotell, Pärnu hotellid Bristol ja Victoria ning Päeva Villa hotell Haapsalus.

Fortuuna ketti ühinenud hotellid on majanduslikult sõltumatud. Ketti kuuluval hotellil peavad olema seminari- ja nõupidamisteruumid, nad peavad kuuluma enam-vähem ühesugusesse hinnaklassi ja olema sama teenindustasemega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing