• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ökoloogia tuleb järgmises etapis

  Märtsis tulid töötoolide müügitabeli auhinnalisele kolmandale kohale, üllatuslikult küllaltki kallid kvaliteettoolid. Kuigi sel kuul nende ost enam nii aktiivne polnud, on neid siiski tublisti müüdud. See näitab, et on firmasid, kes enda töötajatele ergonoomiat lubada saavad.
  Kui võtta Offixi toolide müügisumma ning jagada see müüdud toolide arvuga, saame 1841 krooni. Kui teha sama operatsioon tabeli järgmise Eta Spaga, mida müüb Thulema, saame 1337 krooni. Tabeli eelviimane, Lamm Spa Thulemalt maksab 5477 krooni.
  Ergonoomilisem tool maksab ka enam.
  Mööblimüüjate hinnangul vaatab 70 protsenti ostjatest hinda, 20 protsenti ergonoomilisust ja 10 protsenti kuju. Hoopis tähelepanuta on Eestis jäänud maailmas levima hakkav uus mood: ökoloogiline tool. Keskkonnasõbralik tool on jällegi mitu korda kallim kui keemiat sisaldav tool. Keskkonnasõbralik tool on tavaliselt plastist ega riku õhku, nagu seda teevad keemilisi kunstühendeid sisaldavad toolid.
  Looduslikult mõtlemine tuleb arvatavasti pärast seda, kui on õpitud ergonoomiat hindama. Eesti tooliostja pole sinnani jõudnud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Ampler avas Berliinis uue peakorteri
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.