14. mai 1998 kell 22:00

Telekom teenis 255 mln krooni

Eesti Telekomi nõukogu esimehe Edvard Saarma sõnul teeb Eesti Telekomi nõukogu üldkoosolekule ettepaneku maksta riigile dividendidena välja 22,5 protsenti kasumist ehk 57,4 miljonit krooni. Vastavalt valitsuse määrusele on see maksimaalne võimalik dividendide määr.

Kümme protsenti Eesti Telekomi kasumist läheb Saarma sõnul reservfondi, ülejäänu jääb ettevõtte kasutusse, millest aasta lõpul tuleb teha märkimisväärseid kulutusi erastamise korraldamiseks.

Eesti Telekomi bilansimaht kasvas võrreldes 1996. aastaga 23 protsenti, ulatudes aasta lõpuks 1,29 miljardi kroonini. Eesti Telekomi selle aasta konsolideeritud puhaskasumi prognoos on 240 miljonit krooni.

Eesti Telekom on riigiettevõte, mille ülesanne on riigi osaluse haldamine sideettevõtetes. BNS

Hetkel kuum