Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA turud liiguvad üha alla

  Läti aktsiad liikusid reedel oma liidri Unibanka jälgedes pisut alla. Kauplemiskäive oli viimaste aegade kohta keskpärane 220 000 latti. Unibanka kaotas kolm santiimi, kuid püsib maaklerite sõnul seni siiski tugevana ning aktsia järele on nõudlust hoolimata hiljutistest tõusudest. Ainsana olulisematest aktsiatest tõusis Balta, seda koguni 15 santiimi 4,45 latini, kuid sel tasemel on aktsia kallis ning arvestades tema vähest likviidsust võib eeldada peatset hinna taandumist seniste tasemete poole.
  Leedu aktsiate hinnad stabiliseerusid mõnevõrra, kuid maaklerid näevad turul sellest hoolimata jätkuvat langustrendi. Litin tõusis mõne punkti tänu pika languse järel tõusma hakanud Hermisele. Ka Roki?kis tõusis napilt. Vilniuse pank jätkas aga kukkumist. Medienos Plau?ase nädala kestnud väike tõus peatus ning hind langes napilt. A-nimekirjas jätkas tundmatu investor aga võitlust Leedu Energia pärast, hoides käibe kõrgel, ehkki hind püsis muutumatuna 5 litil.
  RTS-indeks jätkas reedel oma nädala kestnud järsku langustrendi, kuid keskpanga teade, et intressimäärad jäävad muutmata, pani turu õhtupoolikul siiski pisut tõusma. Sellest hoolimata on turg hetkel viimase 16 kuu madalaimal tasemel. ÜES lõpetas päeva 3,6% kaotusega, kuid tõusis päeva madalaimalt, 9,2% languse tasemelt. LUKoil ainsa suure aktsiana koguni tõusis napilt. Siiski pole languse lõplik peatumine veel kindel.
  USA turud liikusid nii neljapäeval kui ka reedel alla. Uudiseid oli üsna palju, sealhulgas kahe hiiglase Hewlett-Packardi ja Walt Disney kehvad majandustulemused, mis aktsiaid järsult alla viisid. Samuti näitas tarbijahinnaindeks oodatust veidi suuremat tõusu, mis investoreid oluliselt häiris. Intressimäärade tõstmise hirm on siiski suurel määral kadunud, enam tuntakse huvi Indeoneesia sündmuste arengu ning nädalavahetusel toimunud G8 kohtumise võimalike järelmite suhtes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Inglise keskpank kavatseb karmistada krüpovaluuta reegleid
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Europol vahistas üle 130 lastega kaubitseja
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Raadiohommik: kaosest lennunduses ja suvisest kodukaunistamise hooajast
Suvi on kodukaunistamise ja aianduse tipphoaaeg. Kas koroonaaegne selle valdkonna buum hakkab vähenema? Arutame asja Hortese juhataja Kadri Ulla ja Gardesti juhatuse liikme Kristjan Kalganiga.
Suvi on kodukaunistamise ja aianduse tipphoaaeg. Kas koroonaaegne selle valdkonna buum hakkab vähenema? Arutame asja Hortese juhataja Kadri Ulla ja Gardesti juhatuse liikme Kristjan Kalganiga.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.