• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Elukindlustuse saab ühendada pangahoiusega

  Hansapanga Kindlustuse juhatuse esimees Mart Einpalu ütles, et tegemist on kindlustustootega, mis sarnaneb oma olemuselt hoiusega. Elukindlustuskaitse minimaalne riskikindlustussumma on 10 000 krooni.
  Kapitali kasvuplaaniga on võimalik siduda ka lisakindlustusi, näiteks õnnetusjuhtumi kindlustust. Kindlustusmaksete tasumine, selle suurus ja aeg on kliendi otsustada.
  Hansapanga jaemüügiosakonna juhataja Aira Tammemäe sõnul on kasvuplaan eriti sobiv neile, kes soovivad luua oma perele turvakapitali, mis mujal maailmas on kuni kuuekordne pere netosissetulek. «Kui midagi peaks pere sissetulekutega juhtuma, on võimalik raha ajutiselt välja võtta, ilma et sellega kaasneksid sanktsioonid,» rääkis Tammemäe.
  Kapitali kasvuplaani fikseeritud aastaintress on tänavu kümme protsenti. Kindlustusvõtjal on olemas ka lisaintressi teenimise võimalus sõltuvalt kindlustusseltsi investeeringute tootlikkusest. «Selle toote puhul lisaintress nii domineeriv ei ole, sest oleme garanteerinud suhteliselt kõrge põhiintressi,» tunnistas Tammemäe.
  Eesti Elukindlustuse juhatuse esimees Priit Potisepp leidis, et Hansapanga Kindlustuse uue toote puhul on tegemist klassikalise kogumiskindlustusega, millele on paar iluasja külge poogitud. Garanteeritud kümneprotsendiline aastaintress väga pikaks perioodiks on Potisepa sõnul tulega mängimine. «Kuna aga garantii kinnitatakse iga aasta eraldi, pole järelikult garanteeritud midagi,» lausus ta.
  Potisepp välistas võimaluse, et sarnast toodet hakkaksid lähemas tulevikus pakkuma ka teised elukindlustusseltsid. Hansapanga Kindlustus on otseselt pangaga seotud kindlustusselts, pakkudes tooteid, mis ei pruugi sobida teiste kindlustusseltside turustrateegiaga, põhjendas Potisepp.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Euroopa kiireima kasvuga majandust kimbutavad vanad mured
Kuigi analüütikud ootasid kolmanda kvartali sisemajanduse koguprodukti (SKP) aastakasvuks kahekohalist numbrit, on Eesti 8,6protsendine majanduskasv seni avaldatud andmete põhjal Euroopa kiireim. Sarnaselt muu maailmaga veab Eesti majandust tugev nõudlus, kuid hoogsamat kasvu pärsivad tööjõunappus, inflatsioon ja viiruse uus tüvi.
Kuigi analüütikud ootasid kolmanda kvartali sisemajanduse koguprodukti (SKP) aastakasvuks kahekohalist numbrit, on Eesti 8,6protsendine majanduskasv seni avaldatud andmete põhjal Euroopa kiireim. Sarnaselt muu maailmaga veab Eesti majandust tugev nõudlus, kuid hoogsamat kasvu pärsivad tööjõunappus, inflatsioon ja viiruse uus tüvi.