Skannerid

20. mai 1998, 00:00

Odav-kallis
Kui teil on vaja värvipilt arvutisse lugeda ja Word'i panna, sobib selleks suvaline skanner. Kui pilt läheb trükki, on vaja kallist skannerit. Minu kogemus näitab, et lubamatult palju üritatakse selle koha pealt kokku hoida. Kui keegi sulle arvutis kujundust teeb, uuri järele, mis skanneri peal ta pildid arvutisse loeb -- ära lepi kehvaga ja maksa olematu kvaliteedi eest.

Omadused
Enne kallima skanneri ostmist tasub hankida siintoodule ohtralt lisainfot ja võrrelda töötulemusi. Kõigepealt tuleb loomulikult õppida vahet tegema heal ja halval pildil, sest ükshaaval vaadates võib iga pilt hea tunduda. Ei maksa aga unustada, et reaalses elus satub hallivõitu trükis laual alati kõrvuti kena ja värvilisega...

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing