Tööstustoodangu müügi kasvutempo muutub aeglasemaks

22. mai 1998, 00:00

Tööstustoodangu müük suurenes aprillis vaid 1,2 protsenti võrreldes eelmise aasta sama kuuga, sealhulgas suurenes töötleva tööstuse toodangu müük 3,1 protsenti.

Töötleva tööstuse keskmisel tasemel või sellest veidi enam suurenes toodangu müük nelja kuuga paberitööstuses, täppisinstrumentide tootmises, ehitusmaterjalitööstuses, raadioaparatuuri tootmises, kummi- ja plastitööstuses, puidutööstuses ning mööblitööstuses. Keskmisest vähem kasvas tööstustoodangu müük toiduainete- ja joogitööstuses, elektrimasina- ja -aparaaditööstuses, tekstiilitööstuses, riietusesemete tööstuses, naha- ja jalatsitööstuses, masinate ja seadmete tööstuses ning transpordivahendite tööstuses. Toodangu müük vähenes võrreldes 1997. aasta sama perioodiga keemiatööstuses.

Aprillis toodeti elektrienergiat üle 16% vähem kui mullu samal ajal. Elektrienergia toodang vähenes elektrienergia ekspordi vähenemise tõttu. Aprillis toodeti soojust üle kümne protsendi vähem kui mullu samal kuul. BNS

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:33
    Otsi:

    Ava täpsem otsing