• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tööstustoodangu müügi kasvutempo muutub aeglasemaks

  Tööstustoodangu müük suurenes aprillis vaid 1,2 protsenti võrreldes eelmise aasta sama kuuga, sealhulgas suurenes töötleva tööstuse toodangu müük 3,1 protsenti.
  Töötleva tööstuse keskmisel tasemel või sellest veidi enam suurenes toodangu müük nelja kuuga paberitööstuses, täppisinstrumentide tootmises, ehitusmaterjalitööstuses, raadioaparatuuri tootmises, kummi- ja plastitööstuses, puidutööstuses ning mööblitööstuses. Keskmisest vähem kasvas tööstustoodangu müük toiduainete- ja joogitööstuses, elektrimasina- ja -aparaaditööstuses, tekstiilitööstuses, riietusesemete tööstuses, naha- ja jalatsitööstuses, masinate ja seadmete tööstuses ning transpordivahendite tööstuses. Toodangu müük vähenes võrreldes 1997. aasta sama perioodiga keemiatööstuses.
  Aprillis toodeti elektrienergiat üle 16% vähem kui mullu samal ajal. Elektrienergia toodang vähenes elektrienergia ekspordi vähenemise tõttu. Aprillis toodeti soojust üle kümne protsendi vähem kui mullu samal kuul. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.